Cum se editeaza Curriculum Vitae Europass

Editarea CV-ului Europass în Word

Utilizarea Word pentru a vă edita CV-ul Europass este rapidă și ușoară. Principalul avantaj este că lucrul în Word vă permite să vă actualizați constant CV-ul. Nu veți avea nevoie de un redactor de CV-uri Europass online.

Nu ratați ocazia de a avea cel mai bun format de lucru. Urmați acești pași simpli: faceți clic pe butonul de descărcare pentru a începe să vă compilați CV-ul Europass. Dacă opțiunea de editare este dezactivată în Word, dați click pe activare în partea de sus a documentului.

CV-ul Europass are următoarele secțiuni pentru a vă edita informațiile despre profilul profesional:

  • Contact
  • Post sau loc de muncă
  • Experiență
  • Formare
  • Capacități și abilități

Editarea CV-ului european în Word este cea mai ușoară metodă de a avea un CV perfect în mai puțin de 15 minute. Trebuie doar să faceți dublu clic pe fiecare secțiune și să introduceți informațiile profesionale.  

Editați informațiile de contact.

Este foarte important să vă actualizați informațiile de contact (funcție, număr de telefon, e-mail…). Recrutorii sau viitorii angajatori au nevoie de acestea pentru a vă contacta.

Este, de asemenea, important să alegeți fotografia perfectă (dacă ați decis să adăugați o fotografie în CV), deoarece aceasta trebuie să arate ce este mai bun din dumneavoastră. Pentru a o adăuga, dați click pe Insert, apoi selectați Picture și alegeți imaginea dorită din bibliotecă.

Actualizați-vă experiența de muncă.

Este esențial să vă actualizați CV-ul. De fiecare dată când vă înscrieți pentru un nou proiect sau începeți un nou loc de muncă, trebuie să adăugați acest lucru în informațiile profesionale. Dacă trebuie să adăugați o nouă experiență profesională, trebuie doar să copiați și să lipiți ultima experiență și să faceți dublu clic pe informație pentru a o înlocui cu cea mai recentă. Regula principală este să vă scrieți experiențele în ordine cronologică. Acest lucru înseamnă că ar trebui să începeți cu cel mai recent și să urmați ordinea cronologică până la cel mai vechi.

Modificați secțiunea ‘Formare profesională’.

După ce ați urmat un nou curs sau ați obținut o certificare care vă permite să dobândiți noi competențe, adăugați-o la CV-ul Europass pentru a arăta angajatorilor că sunteți candidatul potrivit pentru postul respectiv. La fel ca în secțiunea „experiență profesională”, puteți „copia și lipi” structura sau formatul de bază în secțiunea „educație” și să o înlocuiți cu noile informații.

Actualizați-vă competențele.

În această secțiune a CV-ului, recrutorii acordă adesea o atenție deosebită. În acest caz, cuvintele cheie vă pot ajuta să vă diferențiați de ceilalți candidați. De asemenea, puteți prezenta limbile pe care le stăpâniți.

Actualizați-vă CV-ul Europass prin adăugarea de limbi străine.

Pentru a adăuga o nouă limbă, copiați-o pe ultima și lipiți același format pentru a o înlocui cu noua limbă pe care o stăpâniți.

Nu uitați să vă evidențiați competențele IT.

Competențele digitale sunt din ce în ce mai utile și vă vor ajuta să fiți un candidat de top.

Informații suplimentare

Dacă aveți nevoie de spațiu pentru o nouă secțiune, o puteți adăuga la CV-ul dumneavoastră Europass. Poate că trebuie să enumerați premiile, publicațiile sau cercetările dumneavoastră. Nu ezitați să le includeți dacă considerați că este necesar.

Actualizați-vă CV-ul Europass

După ce ați terminat de actualizat CV-ul european, nu uitați să salvați fișierul. Pentru a vă putea edita rapid CV-ul Europass în viitor, vă recomandăm să faceți o dublă salvare: faceți clic pe pictograma Salvare ca și alegeți opțiunea PDF din meniul derulant.

Editarea CV-ului Europass în Word este rapidă și ușoară și vă menține la zi.

Ghid complet: Cum să vă faceți un CV european

Verificați-vă CV-ul Europass onlineAveți posibilitatea de a vă edita CV-ul Europass online pe site-ul oficial. Iată cum să vă creați CV-ul Europass online în câțiva pași simpli:Încărcați CV-ul Europass pentru editareDupă ce vă aflați pe pagina de pornire, faceți clic pe Creare CV nou în stânga sus.


Va recomandam sa cititi si aceste articole:

error: Content is protected !!