Cum se face un Curriculum Vitae in PDF

Dacă aveți nevoie să aplicați pentru un loc de muncă și încă nu știți cum să vă creați un CV în format PDF, nu vă faceți griji. În acest articol vă vom arăta cum să vă faceți CV-ul în PDF, pas cu pas, astfel încât să puteți aplica pentru cât mai multe locuri de muncă. Nu uitați că este foarte important să respectați instrucțiunile din oferta de muncă atunci când vă trimiteți sau publicați CV-ul. În trecut, companiile obișnuiau să ceară CV-uri în format Word, dar acest lucru s-a schimbat din cauza numărului de probleme legate de compatibilitatea acestui tip de fișier. Prin urmare, este preferabil să se utilizeze formatul PDF.

Pași pentru a face un CV în PDF

Există, fără îndoială, sute de programe sau site-uri web în care vă puteți crea CV-ul în orice fișier și îl puteți converti în PDF. Cu toate acestea, vă vom arăta cel mai simplu mod de a face acest lucru. În continuare, vă vom explica cum să vă exportați CV-ul în PDF folosind Microsoft Word.

  • 1. Descărcați unul dintre șabloanele noastre gratuite Pentru a nu trebui să vă faceți griji cu privire la crearea unui design profesional, avem o varietate de șabloane de CV-uri pe care le puteți descărca în Word, alegeți-l pe cel care vă place cel mai mult. Toate șabloanele noastre sunt potrivite pentru toate profilurile, așa că găsiți șablonul perfect. Personalizați-vă șablonul de CV în Word.
  • 2. Nu uitați să completați șablonul de CV cu datele dvs., adăugați fotografia dvs. și faceți orice modificări necesare, puteți chiar să schimbați fontul sau dimensiunea.
  • 3. Mergeți în meniul principal și faceți clic pe fișier.
  • 4. Selectați „Save as”.
  • 5. În lista „Tip”, alegeți opțiunea PDF.

Așa este! Acum că aveți CV-ul în format PDF, tot ce trebuie să faceți este să îl trimiteți candidaților pe care îi doriți.

Avantajele creării și trimiterii unui CV în format PDF

Primul lucru pe care trebuie să-l știți este de ce este recomandat să folosiți formatul PDF pentru a vă crea CV-ul. În al doilea rând, vă vom spune care sunt avantajele utilizării acestui tip de fișier.

  • Fișierele PDF sunt compatibile cu orice dispozitiv.
  • Este mai ușor de citit, deoarece nu este un fișier direct editabil.
  • Vă permite să vizualizați designul complet și nu modifică aranjamentul elementelor sau măsurile marginilor.
  • Designul dvs. va rămâne intact, indiferent dacă este deschis pe un PC sau Mac sau pe orice alt dispozitiv.

PDF este compatibil cu toate dispozitivele.

Puteți reduce dimensiunea fișierului și trimite o versiune mai ușoară, astfel încât să nu aveți probleme în a-l atașa prin e-mail. PDF este formatul ideal pentru a trimite un CV prin e-mail.


Va recomandam sa cititi si aceste articole:

error: Content is protected !!