Cum se adauga o poza la un CV in Word?

Crearea unui CV în Word este o sarcină simplă. Cu toate acestea, există unele lucruri care vă pot părea complicate, cum ar fi introducerea unei fotografii în CV. Dar nu vă faceți griji, în acest articol vă vom da toți pașii pentru a ști cum să puneți o poză în Word fără a muta textul și să aveți CV-ul complet și gata de a fi trimis la ofertele de muncă de care sunteți interesat.

Trebuie să țineți cont de faptul că există țări, cum ar fi Statele Unite, în care nu se obișnuiește să se pună o fotografie pe CV, dar totul depinde de compania la care doriți să aplicați. Prin urmare, înainte de a începe să aplicați, aflați în ce condiții trebuie să vă depuneți CV-ul, fie prin politica companiei, fie prin tradiția țării în care doriți să lucrați.

Pași pentru a pune o fotografie în Word

După aceasta, vă vom spune ce pași trebuie urmați pentru a adăuga o fotografie într-un CV în Word. Este foarte simplu, trebuie doar să urmezi aceste sfaturi și CV-ul tău va avea fotografia pe care ți-o dorești.

1. Descărcați unul dintre formatele noastre gratuite de CV

Pentru a avea un CV de calitate care să vă ajute să ieșiți în evidență față de ceilalți candidați, descărcați unul dintre formatele noastre gratuite de CV și deschideți-l în Word pentru a începe să-l editați.

2 Selectați fotografia sau imaginea

Pentru a înlocui imaginea preexistentă cu fotografia de profil pentru CV, trebuie să selectați imaginea așa cum se arată în caseta de mai jos.

3. Accesați fila Format imagine

În această filă, veți vedea opțiunile de editare a imaginii.

4. Faceți clic pe „Edit Image

„După ce ați ales „Edit Image”, selectați „From File”, astfel încât să puteți alege fotografia dorită, atâta timp cât o aveți pe computer.

5. Alegeți fotografia dorită și faceți clic pe „Insert”.

Mergeți la dosarul în care aveți fotografia pe care doriți să o includeți în CV-ul dumneavoastră. După ce l-ați selectat, faceți clic pe butonul Insert (Inserare).

6. Fotografia a fost înlocuită

Acum aveți un CV personalizat, gata să îl trimiteți recrutorilor!

Cum să inserați o fotografie într-un CV Word de pe telefonul mobil

Unul dintre avantajele Word este că, datorită platformei Microsoft 365, vă permite să lucrați la un document Word de pe dispozitivul mobil și, în acest fel, puteți insera o fotografie făcută cu telefonul mobil.

Pentru a insera o imagine existentă de pe telefon, deschideți fișierul în aplicația mobilă Word. Mergeți la fila „Insert” și alegeți opțiunea „Camera”.

Alegeți unghiul ideal pentru fotografie și, după ce l-ați ales, apăsați butonul circular albastru pentru a face fotografia și pentru a o adăuga automat la CV.

Nu uitați că fotografia CV-ului dumneavoastră trebuie să aibă un aspect profesional și este recomandat să purtați o coafură serioasă și haine formale și casual. Nu uitați să zâmbiți ușor și asigurați-vă că iluminarea este uniformă pe tot parcursul fotografiei pentru a preveni ca umbrele să vă deformeze fața.

Aflați cum să faceți fotografia perfectă pentru un CV

Beneficiile unui CV cu fotografie

Există persoane care ezită să pună sau nu o fotografie pe CV-ul lor. Prin urmare, vă vom spune care sunt avantajele de a vă pune fotografia pe CV.

Amintiți-vă că, pentru ca fotografia să fie ideală pentru un CV, trebuie să aveți un fundal de culoare solidă pentru a evita distragerea atenției. Trebuie să alegeți o fotografie recentă, este importantă pentru veridicitatea informațiilor. Îndreaptă-ți privirea înainte și îndulcește-ți trăsăturile, nu pune prea multă seriozitate, pentru că s-ar putea să-ți înăsprești fața și să creezi o oarecare distanță față de cititorii CV-ului tău.

Acest lucru conferă profilului tău o latură mai umană, ceea ce te face să ieși în evidență față de cei care au doar text în CV.

Recrutorul va simți că a avut deja un prim contact mai personal cu tine, uitându-se la CV-ul tău. Designul CV-ului tău este mai atractiv.

Abilitățile tale pot fi legate pozitiv de fotografia ta.Recrutorii își vor aminti mai ușor de tine atunci când vor lua decizia finală.

Prima impresie contează și dacă fotografia ta este profesională, ei vor avea o imagine bună despre tine.

Vezi și: Să faci un CV cu sau fără fotografie?


Va recomandam sa cititi si aceste articole:

error: Content is protected !!