Model CV simplu completat

Model CV simplu completat

Curriculum Vitae pentru descarcare gratuita in format Word

Descărcați acest model gratuit de CV minimalist în format Word. Pentru a impresiona, nu aveți întotdeauna nevoie de o mulțime de grafice sau de text excesiv. De aceea, experții noștri au creat șablonul de CV minimalist. 

Designul minimalist și abreviat al acestui CV este bine primit de recrutori și de personalul de recrutare și selecție din cadrul companiilor.

Descărcați acest CV gratuit, gata de a fi completat acum!

Format:Microsoft Word
Volum fisier:71 KB
Editabil:DA
Optiune 1 descarcare: Pentru Microsoft Word actual (docx)

Designul acestui CV este inspirat de avangarda care îi poartă numele și păstrează culorile clasice ale acestui design: tonuri de verde și gri. Acest prim-plan stârnește interesul cititorului și îl încurajează să continue lectura.

Următoarele trei secțiuni sunt încadrate fiecare într-o coloană. În următoarea zonă, este afișată experiența profesională, iar acest model de CV minimalist și prescurtat se încheie cu abilitățile răspândite pe toată lățimea paginii.

După ce ați descărcat fișierul pe dispozitiv și ați introdus informațiile personale, nu uitați că este mai bine să salvați documentul ca PDF. Pentru a-l salva, mergeți pur și simplu la meniul „fișier”, selectați „salvați ca” și alegeți „PDF” din meniul derulant. Și iată că vei avea CV-ul tău minimalist în formatul profesional pe care recrutorii îl cer, descarcă acum acest model de CV minimalist!

Descarcă Acum acest Model de CV Obisnuit editabil in limbă Romana

Faceți clic pe butonul de mai jos pentru a descărca CV-ul in format Word:

📢 ATENTIE: Va recomandam sa descarcati cel putin 2 Modele de CV! Avem mai multe exemple disponibile pentru Dvs:

error: Content is protected !!