CV online simplu fara poza

Model cv fara poza

Model de CV fara poza pentru descarcare gratuita

Acest șablon de CV fără fotografie este ideal pentru a-l prezenta în aplicațiile în care se precizează că nu este necesară o fotografie pentru a ne face o idee despre dumneavoastră.

În țări precum Statele Unite, este o practică obișnuită să nu se includă o fotografie, deoarece astfel se evită orice abuz de putere, discriminare sau atitudini macho care ar putea avea un impact negativ asupra candidaților.

Acest șablon de CV fără fotografie include datele necesare și suficiente pentru a exprima pe deplin o primă deschidere a profilului dvs. profesional. Nu uitați că aranjarea informațiilor și claritatea celor spuse în CV sunt extrem de importante.

Format:Microsoft Word
Volum fisier:175 KB
Editabil:DA
Optiune 1 descarcare: Pentru Microsoft Word actual (docx)

5 sfaturi pentru a face un CV eficient fără fotografie

Dacă vrei ca CV-ul tău să aibă un aspect profesional și complet, trebuie să fii atent la unele detalii pe care trebuie să le incluzi, iată câteva dintre ele:

  • Descriere personală. Este important ca una dintre secțiunile cu care se deschide CV-ul să fie o scurtă descriere a ta, în care să vorbești despre personalitatea ta, dar și despre locurile de muncă pe care le-ai ocupat și performanțele tale în lumea profesională, în acest fel recrutorul își va face o primă idee destul de completă și prietenoasă despre tine.
  • Rețelele de socializare și orice conexiuni digitale sunt importante în această eră tehnologică, așa că, dacă nu aveți una, vă recomandăm să vă faceți un cont pentru a vă crește șansele de a obține jobul dorit.
  • Dacă doriți să lucrați în străinătate sau într-un alt oraș din țara dumneavoastră, este important să scrieți în CV-ul dumneavoastră locația dorită, de exemplu, dacă doriți să mergeți în Australia și în CV-ul dumneavoastră scrie Mexic, va fi dificil pentru recrutor să știe că sunteți dispus să mergeți în altă țară.
  • Limbi străine. Într-o lume în care este din ce în ce mai frecvent să petreceți timp în alte țări, fie că este vorba de a învăța alte limbi străine, de a lucra sau de a face cercetări, este important să vorbiți fluent mai mult de o limbă și să includeți acest lucru în CV-ul dumneavoastră, nu uitați acest lucru.
  • Aptitudini și competențe. Pentru ca recrutorii să își facă o idee mai personală despre dumneavoastră, este important să enumerați abilitățile și competențele care vă diferențiază de ceilalți candidați. Încercați să le faceți să aibă legătură cu oferta de muncă, acest lucru vă va aduce puncte suplimentare.

Descarcă Acum acest Model de CV Obisnuit editabil in limbă Romana

Faceți clic pe butonul de mai jos pentru a descărca CV-ul in format Word:


📢 ATENTIE: Va recomandam sa descarcati cel putin 2 Modele de CV! Avem mai multe exemple disponibile pentru Dvs:

error: Content is protected !!