CV Programator

cv programator

Model de CV pentru Programatori IT

Dacă sunteți tehnician sau inginer de calculatoare și aveți nevoie de un CV pentru a aplica pentru un loc de muncă care vă interesează, modelul nostru gratuit de CV pentru calculatoare este pentru dumneavoastră.

Trebuie doar să faceți clic pe link-ul de descărcare și veți avea fișierul complet gratuit pentru a edita în format Word. Salvați informațiile personale în format PDF atunci când terminați de scris CV-ul pentru a obține designul profesional de care aveți nevoie.

Descărcați acest exemplu gratuit de CV pentru calculator!

Format:Microsoft Word
Volum fisier:118 KB
Editabil:DA
Optiune 1 descarcare: Pentru Microsoft Word actual (docx)

Modelul nostru de CV IT a fost conceput de către experții noștri din departamentul de recrutare și selecție din cadrul companiei.

Vă oferă eficiența de care aveți nevoie pentru a obține un prim interviu și pentru a face mai concret procesul de intrare pe piața muncii. Obțineți slujba visurilor dvs. cu acest model de CV.

Model de CV pentru toate tipurile de profiluri IT: inginer, tehnician… Acest șablon conține câmpurile necesare pentru a evidenția cunoștințele tale în birotică (pack office) și limbaje de programare (HTML, CSS, C++, Javascript, Python, etc.)

Descarcă acum acest CV IT pentru Word!

Descarcă Acum acest Model de CV Obisnuit editabil in limbă Romana

Faceți clic pe butonul de mai jos pentru a descărca CV-ul in format Word:


📢 ATENTIE: Va recomandam sa descarcati cel putin 2 Modele de CV! Avem mai multe exemple disponibile pentru Dvs:

error: Content is protected !!