CV online in romana

poza cv profesional verde

Format de CV in romana standard

Dacă vă gândiți să vă faceți CV-ul, puteți conta pe modelul nostru de CV standard pentru angajare. Acest șablon poate fi descărcat gratuit. După ce aveți fișierul, deschideți-l în Word și editați toate informațiile personale pentru a-l personaliza. Puteți schimba fontul, culorile, poziția secțiunilor sau orice altceva doriți. Este ușor de editat în Word și, după ce ați terminat, îl puteți salva ca PDF pentru a-l trimite candidaților.

Descarcă acum acest format gratuit de CV în Word!

Format:Microsoft Word
Volum fisier:31 KB
Editabil:DA
Optiune 1 descarcare: Pentru Microsoft Word actual (docx)

Designul acestui format normal de CV a fost creat de experții noștri în recrutare și selecție.

Trimiteți acest CV și obțineți primul interviu pe care îl așteptați. Nu uitați să vă completați CV-ul fără greșeli de ortografie și cu o formulare perfectă.

Descarcă acum modelul nostru de CV normal și găsește jobul perfect pentru tine!

Ce trebuie să conțină un CV normal

Pentru a realiza un CV normal, trebuie să includeți informații esențiale. Iată secțiunile pe care trebuie să le conțină:

  • Informații de contact. Trebuie să includeți un număr de telefon și o adresă de e-mail, astfel încât părțile interesate să vă poată contacta.
  • Trebuie să includeți cel puțin ultimii doi ani de studii pe care i-ați absolvit.
  • Puneți-vă experiența profesională în ordine cronologică și explicați obiectivele și realizările pe care le-ați avut în fiecare loc de muncă.
  • Dacă vorbiți alte limbi străine, este important ca recrutorii să știe acest lucru, mai ales într-o lume din ce în ce mai globalizată.
  • Referințe profesionale. Scrieți datele de contact ale persoanelor cu care ați lucrat și care vă pot face o evaluare bună a eforturilor dumneavoastră.
  • Includeți informații de contact pentru persoanele care vă cunosc și care vă pot face o impresie bună despre dumneavoastră. Este important să poți oferi mai multe caracteristici ale tale, astfel încât recrutorii să poată obține o imagine mai completă a profilului tău.

Descarcă acest model gratuit de CV!

Descarcă Acum acest Model de CV Obisnuit editabil in limbă Romana

Faceți clic pe butonul de mai jos pentru a descărca CV-ul in format Word:


📢 ATENTIE: Va recomandam sa descarcati cel putin 2 Modele de CV! Avem mai multe exemple disponibile pentru Dvs:

error: Content is protected !!