Format de CV completat

Poza cv completat albastru

Formato de Curriculum pregatit pentru personalizare si tiparit

Acest model de CV funcțional este simplu și modern. Cu acest design atractiv de CV, puteți evidenția conținutul profilului dumneavoastră profesional și puteți adăuga o notă de culoare CV-ului dumneavoastră.

Acest șablon de CV este complet gratuit și este disponibil în format Word, ceea ce vă permite să îl modificați și să îl adaptați cu ușurință la profilul dumneavoastră.

Alege acest format și obține jobul pe care ți-l dorești!

Format:Microsoft Word
Volum fisier:58 KB
Editabil:DA
Optiune 1 descarcare: Pentru Microsoft Word actual (docx)

De ce să folosești un CV funcțional

CV-ul funcțional este un tip de CV care evidențiază competențele și abilitățile candidatului.

CV-ul funcțional este recomandat pentru cei care nu au prea multă experiență profesională, deoarece nu se concentrează pe informații despre locurile de muncă sau companiile pentru care au lucrat, ci mai degrabă pe abilitățile care ies în evidență față de restul competitorilor. Acesta este CV-ul ideal, deoarece nu se concentrează pe experiența ta profesională și o tratează cronologic, astfel încât nu prezintă lacune în timp. Poate că ți-ai luat un an sau doi de pauză, cu un CV funcțional recrutorii nu vor vedea aceste lacune în timp, abilitățile tale vor fi cele care vor ieși în evidență față de restul informațiilor, nu uita să îți evidențiezi abilitățile și să le prezinți într-un mod pozitiv, precum și limbile pe care le vorbești cu nivelul pe care îl ai în fiecare.

Dacă informațiile tale sunt bine scrise, fără greșeli gramaticale sau de ortografie, vei avea un CV perfect, gata să fie trimis către recrutori.

Descarcă Acum acest Model de CV Obisnuit editabil in limbă Romana

Faceți clic pe butonul de mai jos pentru a descărca CV-ul in format Word:


📢 ATENTIE: Va recomandam sa descarcati cel putin 2 Modele de CV! Avem mai multe exemple disponibile pentru Dvs:

error: Content is protected !!